Kövlinge Bilelektriska AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heating

Elektriska stödben husbil

När du kommer till uppställningsplatsen vill du inte lägga dig på knä på våt mark med stödbensveven för att veva ner de manuella stödbenen. Här hjälper dig TESA-AutoLift att med en knapptryckning få de fyra kraftfulla motorerna att ta över stabiliseringen av fordonet TESA-AutoLift kommer att säkra att ditt fordon helt automatiskt placeras i ett horisontellt läge. Detta eliminerar också det irriterande arbetet med att flytta nivåklossar eller stöd bockar. TESA-AutoLift stödsystem är galvaniserat för Lång hållbarhet och utrustat med vattentäta motorer. TESA-AutoLift finns tillgängligt med två stödben för att stabilisera fordonet eller, för ännu mer komfort ett set med fyra stödben. TESA-AutoLift Stödsystemet kan eftermonteras till alla vanliga fordonschassier. För att kunna använda husbilen måste ca 34 cm fri höjd finnas. Med TESA-AutoLift set med fyra stödben får du full komfort i din husbil. Vart och ett av stöden har en lyftkraft på 2000 kg. Tack vare den kontrollerade användningen av de fyra stöden kan systemet automatiskt och autonomt justera fordonet i ett horisontellt läge. Detta fungerar automatiskt eller manuellt. Det automatiska läget fungerar inte med setet med 2-stödben. Oavsett vilket läge som väljs, kommer fordonet att vara stabilt och jämnt snabbt om marken inte är för ojämn. TESA-AutoLift passar för fordon upp till max vikt på 5,5 ton. • Med en knapptryckning• Om systemet är påslaget via kontrollpanelen kan du Starta den automatiska nivelleringen eller retraktionsprocessen.• Allt sköts bekvämt med fjärrkontrollen.• Bästa kvalitet! TESA AUTO lyftsystem galvaniseras på FIAT fabrik.• Galvaniseringen som används här är 7 x starkare Än en vanlig galvanisering.


Kövlinge Bilelektriska AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!